Sommerhus renovering

Sommerhus renovering

TRÆNGER DIT SOMMERHUS TIL EN OPLØFTNING?

For mange af os er vores sommerhus et sted, vi søger hen, når vi har brug for ro fra den travle hverdag. Vi har brug for at trække os tilbage og fokusere på familien og nyde hinandens samvær. Derfor betyder omgivelserne alverden. Så måske går du med overvejelser om en større renovering eller vedligeholdelsesopgaver i dit sommerhus for at skabe den helt rette stemning,?

SBO-Byg har ikke kun fokus på, at dit sommerhus skal renoveres, men også på, hvordan du får den bedste udnyttelse ud af pladsen og får skabt den ideelle stemning. Vi ligger vægt på, at sommerhuset som en helhed lever op til dine behov og ønsker, så du opnår den bedste løsning.

Renovering af ens sommerhus kan godt være lidt som et dominospil, da bygningsarbejderne afhængig af renoverings størrelse, kan gribe ind i mange dele af sommerhuset, såsom vægge, gulve, lofter, bærende konstruktioner samt el- og VVS-installationer.

Det kan derfor være en god idé, at planlægge finansieringen samt sørge for luft i budgettet til uforudsete udgifter – gerne min. 10 % af byggebudgettet.

 

Udlejer du dit sommerhus?

I de perioder hvor du ikke selv benytter dit sommerhus, kan det være, at du vælger at leje det ud. Det betyder meget at følge med tiden og forsøge at efterleve lejernes krav og forventninger, og hvis dit sommerhus ikke løbende renoveres, kan det have stor betydning for lejeindtægten.

Der er intet facit på, hvad der hører med til en renovering, men et godt råd vil være at anskue sit hus lidt fra oven med kritiske øjne og kigge på, hvad vi selv lægger vægt på, når vi holder ferie. Specielt køkken og badeværelse er faciliteter, som vi ved gæsterne pointerer højt.

SBO-Byg kan hjælpe dig

Alt dette og meget meget mere kan SBO-Byg hjælpe dig med.

Som led i vores tætte dialog trækker vi på vores mange års erfaringer i byggebranchen, og du guides igennem byggeprocessen, således at vi får skabt et resultat, der lever op til dine forventninger.

Udfyld kontaktformularen så vi kan starte den gode dialog i dag.

Kontakt os i dag