Om sbo-byg

Hvem er sbo-byg?

Tømrer - snedker og teortisk baggrund som bygningskonstruktør

Jeg hjælper med at give god indsigt såvel ved mindre som større projekter. Virksomheden er etableret i 2016, drives og føres af ejer Søren B. Olesen, som har mange års erfaring.

Alsidig erfaring fra byggebranchen

Største del af mine erfaring er fra mellemstore  virksomheder i Storkøbenhavn. Alsidig udførelse indenfor nybyggeri, renovering og forsikringssager.

Ydermere erfaring fra norden. Svalbard, Norge og Grønland. I form af alsidige tømrer og snedker opgaver.

Min teoretiske baggrund er fra min uddannelse, som bygningskonstruktør i 2005.

Erfaringer fra projektering, styring og tilbudsgivning. Udførelse af mindre og større projekter hos arkitekter, ingeniører og entreprenører i Storkøbenhavn.

Denne erfaring giver større indblik i tilbudsgivning, styring og udførelse af mindre eller større opgaver. Opgaver som løses med seriøs tilgang, kvalitetsbevidsthed og som opfylder kundens ønsker og krav.

 
 
  • Tømrer – snedker
  • Fagentrepriser
  • Styring tværs af fagende   
  • Tilbud og rådgivning
  • Tæt dialog med kunden
  • Tæt sammenarbejde tværs gennem fagende
 
 

Indhentning af priser fra leverandører og evt. underentreprenører. Med et tæt samarbejde mellem kunden, løses mindre eller større sager.

SBO-Byg kan hjælpe dig

Alt dette og meget meget mere kan SBO-Byg hjælpe dig med.

Som led i vores tætte dialog trækker vi på vores mange års erfaringer i byggebranchen, og du guides igennem byggeprocessen, således at vi får skabt et resultat, der lever op til dine forventninger.

Udfyld kontaktformularen så vi kan starte den gode dialog i dag.

Kontakt os i dag